WaiterPro is bereikbaar op tel: 020-2223434

Slimste kassasysteem voor uw restaurant of bar!

WaiterPro is een compleet en gebruiksvriendelijk kassasysteem voor uw restaurant of café waarmee u efficiënter en goedkoper uw gasten van dienst kunt zijn. WaiterPro software is gemaakt voor en door de horeca en sluit daardoor perfect aan op de behoeften van de horeca ondernemer en zijn medewerkers. Met WaiterPro heeft u altijd volledig en real-time inzicht in uw omzet en bezetting. Bij WaiterPro krijgt u altijd het volledige pakket met alle slimme functies en handige software modules, zonder extra kosten.

Professionele en betaalbare horeca hardware

WaiterPro maakt gebruik van professionele en betaalbare hardware die speciaal gemaakt is voor gebruik in de horeca. Het WaiterPro kassasysteem biedt u een snelle en overzichtelijke touchscreen kassa voor in uw restaurant. Slimme, waterdichte en stootbestendige handhelds voor op uw terras. En compacte Epson bonnenprinters voor bij de bar, kassa en voor in de keuken.

Epson horeca printer Elo Touchscreen kassa Samsung handhelds met lange accuduur

Het meest complete kassasysteem ooit!

Met WaiterPro kunt u vanzelfsprekend eenvoudig bestellingen plaatsten, tafels verhuizen, tafels splitsen en afrekenen. WaiterPro biedt u echter veel meer! U heeft bijvoorbeeld altijd volledig en real-time inzicht in de cijfers van uw restaurant of bar. Hierdoor kunt zowel op korte als op lange termijn inspelen op ontwikkelingen binnen uw horeca onderneming. U heeft met het WaiterPro kassasysteem op elk moment inzicht in uw bestellingen, reserveringen, personeelsplanning en drukte in uw keuken of bar. Daarnaast kunt u het kassasysteem volledig zelf inrichten naar de wensen van uw bedrijf en kunt u bijvoorbeeld zelf gemakkelijk keuken- en barlocaties toevoegen en te allen tijde en zelfs op afstand uw kaart aanpassen. Bij WaiterPro krijgt u altijd het volledige pakket met alle slimme functies en modules zonder extra kosten.

Realtime statistiek waar u ook bent

Real-time statistiek waar u ook bent

Uitgebreide rapportages

Uitgebreide rapportages

Online/offline reserveringen

Online/offline reserveringen

Rooster planning

Roosterplanning

Prikklok

Prikklok

Fooi verdeling

Fooiverdeling

Loonadministratie

Loonadministratie

Partij beheer

Partijbeheer

Voorraad beheer

Voorraadbeheer

Bent u nieuwsgierig geworden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een
gratis demonstratie bij u in de zaak.

U kunt ons bereiken op

Tel: 020 - 2223434