WaiterPro is bereikbaar op tel: 020-2223434

Mogelijkheden van WaiterPro

WaiterPro is een totaalsysteem ontwikkeld voor de horeca. Vanzelfsprekend kunt u met WaiterPro bestellingen plaatsen, bestellingen splitsen, tafels verhuizen en afrekenen. Het systeem is zeer overzichtelijk en easy in gebruik. Naast de slimme kassafunctionaliteiten kunt u met de software van WaiterPro ook al uw partijen en reserveringen beheren, de loonadministratie bijhouden door middel van een prikklok en alle statistieken van uw onderneming in een paar eenvoudige muisklikken opvragen.


Alle data uit uw kassa wordt constant gesynchroniseerd met uw backoffice, u zou hier vanaf elke locatie bij kunnen. U zou bijvoorbeeld via uw telefoon kunnen inloggen op uw kassa en live zien wat de huidige omzet is, wat uw loonkosten zijn, hoe druk het is en wie er aan het werk is. Ook kunt u gemakkelijk opzoeken wat bijvoorbeeld de prestaties zijn van individuele medewerkers of hoe de verkoop van bepaalde producten en gerechten in uw bedrijf het doen.


Het systeem van WaiterPro is uit te breiden naar uw wens, zo is er de mogelijkheid om ergens in uw zaak een extra tablet te plaatsen voor bestellingen, een extra hoofdkassa, handhelds en tot slot is er de mogelijkheid om al uw papieren bestelbonnen te vervangen door touchscreens in de keuken.


Ook het verzogen van Wi-Fi PIN terminals behoort via WaiterPro tot de mogelijkheden. Wanneer u voor een PIN terminal via WaiterPro kiest, kunnen uw gasten met vrijwel alle betaalkaarten bij u afrekenen (AMEX, VISA, China UnionPay, Diners, Discovery, PIN).

Bestellen via touchscreens of handhelds

Met WaiterPro kunt u snel en efficiënt bestellingen opnemen door gebruik te maken van de professionele handhelds en touchscreens. De bestellingen worden automatisch doorgeven aan de keuken of bar. Daarnaast kunt u eenvoudig tafels verplaatsen, rekeningen splitsen, correcties uitvoeren, bestellingen terugkijken, open tafels bekijken en nog veel meer!

Professionele bonprinters

Met het WaiterPro kassasysteem kunt u zoveel bonprinters koppelen als u nodig heeft. WaiterPro ondersteunt aparte printers voor uw bar, keuken en kassa. WaiterPro maakt gebruik van professionele horeca printers van Epson. U kunt kiezen uit snelle thermische printers voor bij uw kassa en bar en voor hitte bestendige matrix printers voor in de keuken.

Geen internetverbinding nodig

Het WaiterPro kassasysteem is niet afhankelijk van een internetverbinding waardoor het altijd razendsnel werkt.

Uitgebreide rapportages

WaiterPro stuurt u elke dag automatisch handige rapportages met uw cijfers van de vorige dag. Hierdoor heeft u elke dag een duidelijk idee hoe de zaken ervoor staan en kunt u snel bijsturen indien gewenst.

Online/offline reserveringen

WaiterPro wordt standaard geleverd met een uitgebreide reserveringsmodule. Deze module is te gebruiken vanaf de touchscreens, de beheermodule en tevens kunt u deze zeer eenvoudig op uw eigen website plaatsen. Hierdoor heeft u uw reserveringen altijd in eigen hand en maakt u geen onnodige extra kosten voor reserveringen.

WaiterPro biedt nog veel meer!

Naast de boven genoemde mogelijkheden wordt het WaiterPro kassasysteem standaard geleverd met de onderstaande slimme modules die u als horeca ondernemer veel werk uit handen kunnen nemen.
Rooster planning

Roosterplanning

Prikklok

Prikklok

Fooi verdeling

Fooiverdeling

Loonadministratie

Loonadministratie

Partij beheer

Partijbeheer

Voorraad beheer

Voorraadbeheer