WaiterPro is bereikbaar op tel: 020-2223434

WaiterPro bied:

waarom

Real-time inzicht in uw horeca zaak

Als horeca ondernemer wilt u op elk moment van de dag uw bezetting, reserveringen en omzet kunnen zien. Daarom biedt het WaiterPro kassasysteem u een zeer uitgebreid en real-time inzicht in alles wat er gebeurt in uw horeca zaak. U zult versteld staan van de mogelijkheden die het WaiterPro kassasysteem u biedt.

waarom betrouwbaar

Betrouwbaar

Bij WaiterPro weten wij hoe belangrijk een betrouwbaar kassasysteem voor u is. Betrouwbaarheid is dan ook een van de belangrijkste eigenschappen van het WaiterPro kassasysteem. WaiterPro is ontworpen om te allen tijde te blijven draaien en is niet afhankelijk van een internetverbinding. WaiterPro maakt dagelijks een beveiligde backup van uw data en deze wordt voor u beveiligd in de cloud opgeslagen.

gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk

Bij de kassasystemen van WaiterPro staat gebruiksvriendelijk voor uw personeel centraal, waardoor meer aandacht kan worden gegeven aan uw gasten. Het werken met WaiterPro is zeer eenvoudig, u kunt direct aan de slag!

geen wurg contract

Lage kosten!

Bij WaiterPro geloven wij niet in langdurige onderhoudscontracten, maar in klanttevredenheid. Wij zijn van mening dat wanneer ons product u bevalt, u vanzelf klant bij ons blijft. WaiterPro hanteert daarom kortlopende contracten en geen ingewikkelde kosten voor modules, devices of onderhoud. Bij WaiterPro betaalt u maandelijks slechts EUR 99,00, inclusief inhoudelijke & technische support, 24/7 storingsdienst bij acute storingen én het gebruik van alle extra's die het systeem van WaiterPro u biedt.

Goedkoper dan de concurrentie

Goedkoper dan de concurrentie

WaiterPro maakt gebruik van haar eigen software en betaalbare gerenommeerde horeca hardware. Door onze efficiënte manier van werken kunnen wij de licentiekosten laag houden en zijn wij stukken goedkoper dan de concurrentie. De lage kosten van het WaiterPro kassasysteem maken het voor u als horeca ondernemer betaalbaar om een professioneel kassasysteem aan te schaffen en uw bedrijfsvoering efficiënter te maken.

slimme monitoring

Slimme monitoring

Voorkom dat uw gasten lang wachten op hun bestelling of op aandacht van uw personeel. Met het slimme WaiterPro kassasysteem heeft u alles onder controle en ziet u direct wanneer het nodig is om bij te sturen in de bediening of keuken.

support inbegrepen

Support inbegrepen

Als horeca ondernemer kunt u geen seconde zonder uw kassasysteem. Daarom is bij WaiterPro de support altijd inbegrepen. Wij staan altijd voor klaar om u te helpen zodat u geen zorgen heeft over uw kassasysteem.

volledig naar uw wensen instelbaar

Volledig naar uw wensen instelbaar

Als horeca ondernemer bent u constant bezig met verbetering en aanpassing van uw zaak en WaiterPro verandert met u mee. Het aanpassen van uw menukaart, toevoegen van extra tafels of uitbreiden met een nieuwe bar is een fluitje van een cent met WaiterPro. Zelfs het aansluiten van een printer of extra handheld is in een handomdraai gebeurd.