Kassasysteem Koffiezaak en Barista Café

Wil je de omzet vergroten van jouw franchise en restaurant locaties? Of wellicht meerdere locaties openen? WaiterPro is gespecialiseerd in kassasoftware voor fast casual en quick service restaurants (QSR). Met intelligente data analyse staan wij je altijd bij in de onderneming en zetten wij in op de groei van de omzet en het aantal vestigingen.

all-plain

We helpen inzicht verkrijgen in de klantenkring en marketingmogelijkheden

We genereren voor franchise ketens meer omzet dan ooit tevoren. Met de slimme kassa doen we aan bijverkoop en leren onze klanten de verkoopcijfers te gebruiken voor marketingdoeleinden. Met een eenvoudige interface kan je daarna zeer slimme marketing acties genereren voor de koffiezaken. Bereken daarna de ROI en toon deze cijfers in rapportages aan de stakeholders en het management.

Met beproefde technieken uit hét Take away land van de wereld (USA) lopen wij jaren vooruit op de concurrentie.

all-plain

Ondersteund door onze data analisten en marketeers

Ook samen eens bekijken hoe de nieuwste technieken kunnen helpen bij het vergroten van de omzet? Onze software en marketing experts staan garant voor een groot succes.

  • Sms en e-mail marketing naar de favoriete gasten
  • Maak gebruik van een eigen online ordering website
  • Ontvang een eigen koffiezaak bestel App in de appstore.
all-plain

App en online bestel applicatie gekoppeld aan het kassasysteem?

Dit zit inderdaad allemaal inbegrepen bij de software. Daarnaast is de koffiezaak bestel app geïntegreerd in het kassasysteem. De geavanceerde koffiezaak bestel app doet aan bijverkoop en geeft de mogelijkheid catering aan te bieden voor de onderneming. Met een druk op de knop meldt de klant dat hij bij de koffiezaak locatie is. Een medewerker hoeft hem dan alleen nog maar zijn koffie te overhandigen. Dit unieke voordeel laat de gasten sneller terugkomen.

all-plain

Klantherkenning en bijverkoop

Al de klanten zijn in het koffiezaak kassasysteem bekend. Gebruik bijverkoop mogelijkheden voor al de medewerkers, via de app en online winkel.

all-plain

Loyalty systeem voor de klanten

Een klanten beloningssysteem: De ultieme berekening van de customer lifetime value. Maak gebruik van onze nieuwste technieken voor klantenbinding. Wees voorbereid op de digitale samenleving. Onze software loopt jaren vooruit op de Nederlandse markt, profiteer daarom ook nu als trendsetter van deze software. Ook eens met een van onze experts hierover praten? Bel dan gerust voor een vrijblijvend gesprek of vul ons demo formulier in.