Self Order Systeem

all-plain

Self Ordering

Is het druk in het restaurant? Dat is geweldig nieuws toch? Echter wanneer de wachttijden te lang zijn lopen de gasten weg. Ze komen wellicht ook niet meer terug. Daarom hebben we bij WaiterPro Self Ordering in het leven geroepen, aangesloten op het kassasysteem en de keukenschermen. De gast rekent zelf direct af middels bijvoorbeeld Ideal en hoeft alleen de order af te halen bij het uitgiftepunt.

all-plain

QR Codes en self ordering

De gasten kunnen via de QR codes aanwezig op de tafels zelf een extra bijgerecht bestellen, een drankje of alvast een toetje. Zo hoeven zij niet weer in de lange rij aan te sluiten of te wachten op een kelner waardoor er kans is dat zij afhaken. Het bezoek van de gast wordt langer en de omzet hoger. De Self Ordering module zorgt voor een stabiele groei van de omzet. Het personeel krijgt meer overzicht en kan zich focussen op sfeer en gastvrijheid.

all-plain

Laat de omzet groeien zonder extra maandelijkse loonkosten

Herken de gasten ook bij het Self Ordering kassasysteem proces en biedt gepersonaliseerde bijverkoop aan. Bestelt een gast altijd een frisdrank bij zijn gerecht maar nu niet? De WaiterPro kassa geeft dit aan zodat het personeel hier op kan inspelen.

all-plain

Order ahead

Laat de gasten bestellen via de app of de webshop van het restaurant. De app en de webshop zijn beiden geïntegreerd in de WaiterPro software. De bestelling is online ontvangen en via het kassasysteem wordt deze in de keuken getoond. De gast komt aan op de afgesproken tijd en ontvangt zijn bestelling. De bestelling is reeds betaald in de app en de klant kan snel weer op weg.

all-plain

Speel in op de digitale self order samenleving

  • QR Code bestellen
  • Online bestellen via de eigen WaiterPro webshop
  • Bestellen via de WaiterPro App via Apple en Android
  • De klant zijn bestelling laten ophalen wanneer het hem uitkomt
  • Persoonlijke kortingsdeals via de app afgestemd op de klant
  • Bijverkoop via de self order kanalen
  • Een eigen app in de app- en playstore

Leer van de grootsten en pas het voordelig toe in de eigen franchise