Restaurant / Fine Dining

Bereik een groter publiek en creëer een nieuw afzetkanaal

Genereer extra omzet door een nieuw verkoopkanaal toe te voegen aan het restaurant. Via de eigen webshop kan de klant nu ook online bestellen. De orders komen direct door in het POS kassasysteem en de keuken opstelling.

all-plain

Nieuwe tijden in de horeca

Wij vinden dat de beste Point of sale (POS) technologie beschikbaar moet zijn voor iedereen. Dit maakt namelijk het verschil tussen de grote en de kleine spelers op de markt. Het verschil van Good naar Great. Wij maken bij WaiterPro de beste technologie beschikbaar voor iedereen. Met onze ervaring hebben wij het meest complete en intelligente kassasysteem gecreëerd. Een systeem dat omzet genereert voor onze klanten en daarnaast geweldig inzicht geeft in de processen binnen uw onderneming.

Bel met een WaiterPro expert voor meer informatie of een demonstratie

all-plain

Volledig inzicht in de omzet en bezetting

Voor een ondernemer is het belangrijk dat u op elk moment van de dag de omzet kunt inzien in verhouding met de bezetting en de dagelijkse reserveringen. WaiterPro biedt een zeer uitgebreidt inzicht in alles wat er gebeurt in het restaurant. Ook eens bekijken welke mogelijkheden en inzichten WaiterPro kan bieden?

all-plain

Betrouwbaar en beveiligd

Bij WaiterPro weten wij hoe belangrijk een betrouwbaar kassasysteem is. Betrouwbaarheid is dan ook één van de belangrijkste eigenschappen van het WaiterPro kassasysteem. Het systeem is ontworpen om ten alle tijden te blijven draaien en doet dit ook zonder internetverbinding. WaiterPro maakt dagelijks een beveiligde back-up van de kassa data en wordt beveiligd opgeslagen. Meer informatie over de betrouwbaarheid?

all-plain

Gebruiksvriendelijkheid staat voorop

Ons doel is een zeer efficiënt kassasysteem dat bovenal gebruiksvriendelijk is. WaiterPro is gemaakt voor en door de horeca en is daarom enorm eenvoudig in gebruik. Omdat de software zo intuïtief De medewerkers kunnen direct aan de slag en hebben vrijwel geen inwerktijd nodig om te wennen aan de software. Overstappen naar WaiterPro is een fluitje van een cent.

Wilt je meer weten over deze mogelijkheden? Bel dan gerust of plan een gratis demonstratie in met onze experts